Șofer, de urgență la spital după o ciocnire cu un camion Recomandat

Șofer, de urgență la spital după o ciocnire cu un camion

În dimineața zilei de 5 septembrie a avut loc un accident rutier în județul Iași. Din primele informații, acesta a avut loc în afara localității Târgu Frumos, unde un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară și o semiremorcă a intrat în coliziune cu un autoturism.

Din nefericire, șoferul autoturismului, în vârstă de 36 de ani a fost rănit și transportat la spital pentru mai multe îngrijiri medicale.

Ambii conducători au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

„La data de 05 septembrie a.c., Poliția Orașului Târgu Frumos a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 28 A, în afara localității Târgu Frumos a avut loc un accident rutier cu victime omenești.

Din cercetări a rezultat faptul că un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea ansamblul de vehicule format din autoutilitară și semiremorcă, în afara localității Târgu Frumos spre Pașcani, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depășire, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 36 de ani.

În urma impactului, șoferul autoturismului a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iași.


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE


MAN PRE-IAA AUSTRIA
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.