Video: CRISTIAN TURCU, AREA SALES MANAGER MERCEDES-BENZ: UPTIME, MAXIMUM DE DISPONIBILITATE PENTRU CLIENȚI Recomandat

Video: CRISTIAN TURCU, AREA SALES MANAGER MERCEDES-BENZ: UPTIME, MAXIMUM DE DISPONIBILITATE PENTRU CLIENȚI

“Îmi face o deosebită plăcere să fiu aici. Este al patrulea sau al cincilea an în care sunt invitat și răspund cu plăcere acestei Gale.

V-am prezentat, de-a lungul anilor, felurite inovații și noutăți produse de Mercedes-Benz. Știm cu toții, a devenit un clișeu, că avem o problemă cu timpul. Toată lumea acuză faptul că timpul trece prea repede sau că nu avem suficient timp, indiferent că suntem manageri de parc auto, șoferi, directori, acționari de companii de transport, operatori de servicii de întreținere. Acest concept <> de la Mercedes poate fi tradus ca <> sau <>, nu există o traducere mot-a-mot. Practic, reprezintă un sistem prin care sunt suprapuse cele trei entități: camionul, compania de transport și service-ul Mercedes Benz.
În acest sistem, producătorul Mercedes-Benz Trucks a încercat să pună la dispoziția utilizatorului final maximum de resurse de disponibilitate pentru serviciile de diagnoză și pentru furnizarea de piese de schimb. Imaginați-vă că un camion are de străbătut ruta București–Paris și, undeva la Viena, apare o defecțiune neașteptată, de care șoferul sau dispecerul nu are cum să știe și să o rezolve. De cele mai multe ori, cu tehnologia Euro 6 se întâmplă multe lucruri în zona eșapamentului. Avem, mereu, o avertizarea timpurie, pe care o primește dispecerul din partea producătorului. Avem, întotdeauna, o direcționare către cel mai apropiat service din traseul camionului. Vehiculul va fi direcționat către service-ul care are piesa respectivă pe stoc.
Practic, sunt suprapuse nevoile consumatorului, ale reparatorului și disponibilitatea producătorului. Când se intervine pentru remedierea respectivei urgențe, putem descoperi situația în care, peste trei săptămâni, respectivul camion trebuie să facă revizia clasică. Întotdeauna, i se va propune soluția de reparație în acel loc, pentru a fi în câștig de timp. Veți mai vedea acest sistem și la următorii producători, în următorii ani. Mercedes continuă să inoveze, an de an. Sper să fim sănătoși și să ne vedem din nou, pentru a vorbi despre camionul care va fi lansat din 2018 și la care veți vedea lucruri uluitoare. Mulțumesc frumos!”, a declarat Cristian Turcu, Area Sales Manager Mercedes-Benz.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping