VIDEO: CEFIN TRUCKS - LIDERUL PIEȚEI ROMÂNEȘTI DE CAMIOANE PENTRU CONSTRUCȚII Recomandat

VIDEO: CEFIN TRUCKS - LIDERUL PIEȚEI ROMÂNEȘTI DE CAMIOANE PENTRU CONSTRUCȚII

Cefin Trucks, dealerul Ford Trucks în România, este liderul pieței românești pe segmentul camioane pentru construcții, cu o cotă de piață de 27,5%.

În ciuda contractării pieței românești de vehicule comerciale cu 40%, în primele 6 luni ale acestui an, compania a vândut 128 de camioane FORD, dedicate segmentului de construcții.
Cefin Trucks continuă în același ritm investițiile programate pentru 2020.

cefin ford trucks lider constructii


În acest an, compania condusă de Stefano Albarosa și-a mărit rețeaua de service-uri din România și a integrat servicii aftersales pentru vehicule comerciale ușoare Ford.
Lider în reparații de camioane, Cefin Trucks a anunțat, la finalul lunii mai 2020, completarea rețelei sale de service, venind în întâmpinarea clienților săi cu un set complet și competitiv de servicii post-vânzare, prin cele 19 centre din București, Brașov, Deva, Arad, Constanța, Craiova, Bacău, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timișoara, Sibiu, Odorheiu Secuiesc, Cluj, Pitești, Ploiești, Galați, Turda și Piatra Neamț.
Compania a atins, în 2019, o cifră de afaceri de 60 de milioane de euro, cu activitățile sale de vânzări și service, față de 43 de milioane de euro în 2018.
Obiectivele Cefin Trucks pentru anul 2020 sunt depășirea pragului de 10% a cotei de piață Ford Trucks, în creștere de la 8,1% în 2019, și susținerea poziției de lider în segmentul vehiculelor de construcții și municipale.

cefin ford trucks lider constructii 2

Despre Cefin Trucks
Compania activează de peste 20 de ani în sectorul auto, ca furnizor de produse și servicii integrate pentru lumea transportatorilor profesioniști, fiind cunoscută ca unul dintre cei mai mari distribuitori de vehicule comerciale din România. În decembrie 2016, Cefin Trucks a fost numită unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks și, din mai 2017, a început activitatea din acest nou rol.
Compania asigură clienții de service că toate măsurile de siguranță si prevenție în contextul crizei Coronavirus în România au fost luate atât în zona de vânzări cât și de service.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.