Video: CARAVANA SCANIA 2019 Recomandat

Benoit Tanguy, Director General Scania Black Sea Unit Benoit Tanguy, Director General Scania Black Sea Unit

"SUSȚINEM TRANSPORTATORII ROMÂNI"- acesta este sloganul sub care se desfășoară în acest an Caravana Scania.

În cea de-a noua etapă a caravanei, pe 7 iulie 2019, evenimentul s-a desfășurat la București.
"Atât la nivel global, cât și la nivel național, ne confruntăm cu provocări majore. Dacă la nivel global provocarea numărul 1 este reprezentată de încălzirea globală și de schimbările climatice, la nivel național ne confruntăm cu un mediu economic destul de turbulent, dar și cu noi provocări de ordin legislativ aduse de pachetul de mobilitate promovat de Uniunea Europeană.
În cadrul Caravanei din acest an vom vorbi despre soluțiile pe care le propunem pentru a adresa toate aceste provocări. Vom prezenta camionul alimentat cu gaz pentru distanțe lungi, arătând beneficiile economice oferite de alimentarea cu gaz natural. Cu acest motor, Scania reduce nivelul de CO2, mărind în același timp profitabilitatea clienților. Vom aduce, de asemenea, un van full electric, Volkswagen e-Crafter, în premieră în România. Dar acestea nu sunt singurele vehicule, veți întâlni noul rege al șoselelor: cel mai bun camion pentru distanțe lungi, gama de construcții Scania XT, dar și vehicule pentru transport de persoane.
În 1969 a fost lansat pe piață primul motor V8, făcând din Scania regele șoselelor. Anul acesta aniversăm 50 de ani de la lansare și vă prezentăm, în cadrul evenimentelor, un camion V8 de excepție, echipat cu accesorii aniversare.
Vă invităm, totodată, să faceți cunoștință cu noua campanie King of the Road, care îi va duce pe clienți într-o nouă aventură în Brazilia, ocazie cu care vor vizita și fabrica Scania din Sao Paolo.", a declarat Benoit Tanguy, Director General Scania Black Sea Unit.
După ce a trecut prin Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Suceava, Bacău, Sibiu, Brașov, Pitești și București, Caravana Scania continuă pe 11 iunie la Craiova și pe 14 iunie la Constanța.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.