NOI AUTOBUZE MERCEDES-BENZ CONECTO ȘI CITARO HYBRID PENTRU ORADEA TRANSPORT Recomandat

NOI AUTOBUZE MERCEDES-BENZ CONECTO ȘI CITARO HYBRID PENTRU ORADEA TRANSPORT

• Un nou concept de rulare și standarde ridicate de siguranță pe străzile din Oradea, cu autobuzele urbane Mercedes-Benz Connecto
• Silențios, extrem de eficient și cu emisii scăzute, Mercedes-Benz Citaro Hybrid va seta un nou standard în mobilitatea contemporană

Mercedes-Benz Trucks & Buses România a livrat luni, 15 iunie 2020, către Oradea Transport Local, primele șase autobuze Mercedes-Benz Conecto, cărora li se va alătura și un model Mercedes-Benz Citaro Hybrid.
Autobuzele au o lungime de 12 metri, podea coborâtă și o capacitate extinsă de transport călători, de până la 108 pasageri, 27 pe scaune. Vehiculele de transport persoane îndeplinesc cele mai stricte standarde de poluare, respectiv Euro VI, etapa D.
„Ne bucură decizia autorităților orădene de reînnoire a flotei de transport public. Astfel, autobuzele Mercedes-Benz Conecto vor asigura îndeplinirea cu succes a celor două obiective principale ale autorităților: reducerea semnificativă a emisiilor poluante și a costurilor de operare. De asemenea, nivelul ridicat de echipare, prevăzut cu numeroase sisteme de siguranță și asistență, asigură un confort sporit pasagerilor și o experiență de conducere mult mai relaxată șoferilor”, a declarat Bogdan Aldea, Sales & Marketing Director Autobuze şi Autocare din cadrul Mercedes-Benz Trucks & Buses România.
Noile vehicule dispun de sisteme de informare, sunt prevăzute cu camere de supraveghere pentru siguranța călătorilor şi includ un sistem de monitorizare a numărului de pasageri. Postul de conducere ergonomic asigură accesul facil al șoferului la toate panourile de instrumente și este ferit de orice sursă de distragere a atenției.
În plus, autobuzele sunt dotate cu rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități, zonă dedicată pasagerilor cu mobilitate redusă și sunt prevăzute cu scaune capitonate pentru confortul călătorilor, precum și cu prize pentru încărcarea dispozitivelor mobile.
Autobuzele se remarcă prin costul scăzut de operare, eficiența ridicată și consumul redus de combustibil. La aceasta se adaugă și întreținerea optimizată, prin care se reduc semnificativ timpii de imobilizare.
În prezent, Mercedes-Benz Conecto se află în operare în orașe importante, precum Varșovia, Istanbul, Casablanca.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.