MERCEDES-BENZ LANSEAZĂ NOILE MODELE ACTROS F ȘI ACTROS EDITION 2 Recomandat

MERCEDES-BENZ LANSEAZĂ NOILE MODELE ACTROS F ȘI ACTROS EDITION 2

Fie că este vorba de eficiență, siguranță sau confort, Mercedes-Benz Actros stabilește standarde înalte pentru camioanele grele începând cu anul 1996.

Ultimele modele ale sale, lansate în 2018, au venit cu o multitudine de inovații. Mercedes-Benz aduce pe piață noul Actros F, în ianuarie 2021, în 24 de țări din UE și pe anumite piețe din afara UE. Acesta este un model special conceput pentru funcționalitate pură.

actros f

Noul Actros F se potrivește perfect clienților care caută pur și simplu un camion funcțional. Acești clienți nu au neapărat nevoie de toate inovațiile prezente în cea mai recentă generație Actros (cea lansată în 2018, n.red). Actros F este un camion cu un raport preț-performanță atractiv și ADN-ul autentic Mercedes-Benz Trucks. Cu alte cuvinte: un vehicul care întruchipează valorile definitorii Mercedes-Benz, cum ar fi calitate superioară, fiabilitate, eficiență, funcționalitate, siguranță și valoare de exploatare ridicată.

Combinația perfectă între confort și funcționalitate
Disponibil în 17 versiuni de asamblare și numai cu volan pe stânga, Actros F este ideal pentru transportul regional pe distanțe lungi. În acest scop, s-a pus un accent deosebit pe confortul ridicat al șoferilor, pe lângă funcționalitatea maximă pentru operatorii de flote. Cabina nou proiectată în variantele StreamSpace sau BigSpace, cu lățimea de 2,5 metri și trei trepte, îi permite șoferului intrarea și ieșirea ușoară.
Noul Actros F vine, în echiparea standard, cu Classic Cockpit (cabina clasică) dar și cu oglinzi laterale convenționale din sticlă. Modelul dispune de sistem de navigație, controlul climatizării, ecran multimedia, ușor de utilizat, volan multifuncțional, toate din actuala generație Actros. Noul Predictive Powertrain Control poate fi comandat opțional.
În ceea ce privește sistemele de siguranță, în dotarea standard va fi cea de-a cincea generație Active Brake Assist și Lane Keeping Assist. Opțional, noul Actros F poate fi echipat și cu Sideguard Assist.

Cu Mercedes-Benz Uptime și Mercedes-Benz CompleteMile, conectivitatea și serviciile merg mână în mână
Actros F vine echipat cu Fleetboard, soluția standard de conectivitate, ce asigură un nivel ridicat de eficiență. Având date în timp real, transportatorii sunt întotdeauna la curent cu privire la vehiculele lor și își pot conduce flotele mai economic având informații inteligente.
În cursele de zi cu zi, este important ca operatorii flotei să identifice și să rezolve eventualele probleme în timp util. Prin urmare, când vine vorba de conectivitate, Actros F oferă, de asemenea, asistență pentru clienți prin Mercedes-Benz Uptime. Telediagnosticul complet automatiat monitorizează continuu starea mai multor sisteme din camion în timp real. Pentru întreținere și service, Mercedes-Benz oferă imediat asistență individuală.
Pachetele de servicii configurabile individual, precum și soluțiile de leasing, finanțare și asigurare adaptate clienților completează spectrul de servicii pentru Actros F. Mercedes-Benz Trucks s-a bazat întotdeauna pe soluții inovatoare. Contractul de service Mercedes-Benz CompleteMile, disponibil începând din martie 2021 pentru toate modelele Actros, Arocs și Atego de pe piețele europene, exemplifică acest lucru. La fel ca Mercedes-Benz Complete, contractul de service flexibil acoperă intrarea în service și consumabilele. Conceptul său aduce o noutate: rata lunară depinde de kilometrii efectivi parcurși.
Este foarte bun pentru cei care utilizează camioanele sezonier, cum ar fi în construcții sau în agricultură.

actros edition 2

Mercedes lansează Actros Edition 2 cu efectul "wow"
Echiparea de serie a Actros Edition 2 conține următoarele șase pachete:

- Safety Package cu sisteme active de asistență a șoferului;
- Comfort Package cu iluminare ambientală LED, oglindă de bărbierit, frigider și multe alte facilități pentru o viață confortabilă;
- Driving Package cu volan din piele, parasolar electric și multe altele;
- Sight Package cu faruri bi-xenon, senzor de ploaie și lămpi spate cu LED-uri;
- Media Package cu sistem de sunet, suport pentru notebook, priză suplimentară;
- Extra Line cu lumini de poziție LED în MirrorCam, indicatoare LED și lumină de întâmpinare.

În timp ce, cu noul Actros F, Mercedes-Benz Trucks se concentrează în special asupra clienților care doresc de la camionul lor, în principal, cea mai mare funcționalitate posibilă, Actros Edition 2, care poate fi comandat din ianuarie 2021, se adresează unui grup țintă diferit: șoferi profesioniști iubitori de inovație și transportatori interesați de conducerea automată, care pun mare preț pe confortul ridicat. Șoferii Actros Edition 2 vor dezvolta o puternică legătură emoțională cu vehiculul lor.
Cele 40 de opțiuni suplimentare pentru interior și exterior, precum și elementele de design, conferă Actros Edition 2, limitată la 400 de vehicule, un caracter inconfundabil. Rezultatul: un Actros premium cu efect „wow” și caracteristici care îl deosebesc foarte mult de modelele de serie ale gamei.

Conduceți, lucrați și locuiți într-un mediu luxos
O gamă întreagă de caracteristici ale echipamentelor evidențiază luxul Actros Ediția 2. Interiorul elegant are un tablou de bord superb și mânerele ușilor acoperite cu piele nappa, mai multe părți interioare au aspect de fibră de carbon, precum și o trapă pe acoperiș cu iluminare ambientală. Patul are o lățime de 900 milimetri. O perdea de jur împrejur -bej migdalat în interior, negru în exterior- asigură intimitatea.
Exteriorul camionului include, printre altele, gravuri pe peretele lateral cu sigla Mercedes și inscripția "Edition 2" în parasolarul lăcuit, emblema Actros în față, inscripția Actros în partea superioară a peretelui din spate al cabinei, patru spoturi LED suplimentare în parasolar, precum și trei lumini de lucru LED în spatele cabinei. Din lateral, treptele de intrare din oțel inoxidabil sunt deosebit de vizibile.
Actros Ediția 2 este oferită cu cabine GigaSpace și BigSpace. Vopseaua cabinei poate fi aleasă în funcție de preferințele clientului, în timp ce partea din față a vehiculului este întotdeauna vopsită în culoarea gri metalic, pentru o recunoaștere facilă.
Ediția 2 este echipată cu asistentul de frânare de urgență Active Brake Assist din a cincea generație (ABA 5), Active Drive Assist (ADA) pentru conducere parțial automatizată, MirrorCam, precum și asistența laterală pentru detectarea pietonilor și a bicicliștilor. Împreună cu aceste sisteme de asistență, Predictive Powertrain Control este impresionant.

Sistemul economisește mult combustibil
Truck Data Center este elementul central al Fleetboard și al altor soluții de conectivitate pentru vehicule. Dispozitivul primește datele de la senzori, camere și dispozitive de direcție din camion și le analizează pentru o serie de aplicații. Truck Data Center nu numai că stă la baza numeroaselor servicii Fleetboard, ci și la Mercedes-Benz Uptime, serviciul care te ajută să sporești gradul de disponibilitate al vehiculului.
Pentru a limita numărul defecțiunilor, reviziile necesare sunt recunoscute din vreme, în timp ce clientul primește asistență pentru organizarea unei vizite la service.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.