LOGISTICĂ EFICIENTĂ ȘI MULTIFUNCȚIONALĂ SCHMITZ CARGOBULL

LOGISTICĂ EFICIENTĂ ȘI MULTIFUNCȚIONALĂ SCHMITZ CARGOBULL

Camioanele de mare capacitate echipate cu remorci Schmitz Cargobull şi bare de tractare au trecut printr-o schimbare generațională.

Prelatele pentru camioane M.CS și prelatele Z.CS cu ax central sunt acum disponibile în versiunea MEGA, cu o greutate totală redusă cu 500 kg. Camionul cu volum mare și remorca tractată în versiunea MEGA oferă acum o sarcină utilă mai mare pentru soluții optime și flexibile de transport.
În transportul mărfurilor pe paleţi sau în ambalaje, combinația dintre M.CS și Z.CS impresionează cu un volum mare de încărcare, combinat cu manevrabilitate sporită, atunci când operează pe drumuri înguste și în centre urbane. La fel ca și versiunea pentru semiremorci cu prelată, caroseria de camion este echipată cu un acoperiș de ridicare. Înălțimile necesare ale corpului pot fi ajustate cu ușurință. Mecanismul simplu și robust permite manipularea ușoară, sigură și rapidă. Capacitatea de încărcare necesară poate fi astfel ajustată. Găurile de prindere pe toată lungimea din cadrul exterior prezintă opțiuni variate și flexibile de fixare pentru fiecare utilizare.

Spațiu mare de depozitare
Acoperișul Schmitz Cargobull este acum disponibil și pe M.CS / Z.CS. Acoperișul din fibră de sticlă nu are nevoie de frânghii de sârmă sau curele de fixare în interiorul remorcii. M.CS / Z.CS oferă un raport excelent de preț / performanță datorită sinergiilor din utilizarea a numeroase elemente de caroserie din semiremorca cu prelată S.CS. Noua caroserie MEGA se potrivește, de asemenea, cu semiremorca cu prelată. Pot fi utilizate aceleași piese de schimb, dacă este necesar.
Camionul cu volum mare cu remorcă şi bare de tractare oferă spațiu pentru până la 38 de europaleți. Dovezile opțiunilor excepționale de asigurare a încărcăturii sunt furnizate de certificate în conformitate cu DIN EN 12642 (Cod XL), Daimler 9.5 și VDI 2.700 Beverages (disponibile ca opțiuni).

Portofoliu extins
De mai mulți ani, portofoliul companiei Schmitz Cargobull s-a extins pentru a produce soluții specifice industriei. Semiremorcile pot fi utilizate pentru șasiurile diverse de la toți producătorii majori de camioane. În timp ce, în trecut, accentul era pus pe semiremorcile pentru materialul vrac, mărfurile transportate la temperatură controlată și mărfurile paletizate sau mărfurile ambalate pentru transportul pe distanțe lungi, acum sunt oferite din ce în ce mai multe body-uri inovatoare pentru camionete de la 3 tone în sus. Aceste vehicule sunt utilizate în principal pentru distribuția mărfurilor în interiorul orașului, precum și pentru transportul local și pe distanțe lungi. Toate kiturile sunt fabricate în conformitate cu standardele industriale stricte de calitate ale firmei Schmitz Cargobull.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping