IVECO ROMÂNIA - IMPLICARE ÎN COMBATEREA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS Recomandat

IVECO ROMÂNIA - IMPLICARE ÎN COMBATEREA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS

IVECO ROMÂNIA pune la dispoziție flota de vehicule DEMO în scopul combaterii epidemiei cauzate COVID 19.

"În această perioadă, când timpul pare că s-a oprit în loc, când lumea este greu încercată de un dușman invizibil, noi, IVECO, vrem să arătăm că nu suntem împreună doar atunci când totul este bine, când afacerile sunt prospere, ci suntem împreună și la greu.

Anul acesta, 2020 ar fi trebuit să fie pentru compania noastră un an în care prezentam pieței din România un camion cu totul nou, care a fost conceput în jurul șoferului, dedicat în totalitate acestuia și nevoilor lui. Așa ne-a și surprins această pandemie, în turul de promovare a noului IVECO S- WAY. Apoi situația s-a schimbat radical, timpul parcă s-a oprit în loc și toată lumea a început să caute răspunsuri la întrebări de genul: Cât va dura? Cum ne va afecta? Cum vom ieși din acest blocaj?
Noi am dorit să ajutăm. Să ajutăm la combaterea acestei pandemii de COVID 19. Ne-am uitat în curtea noastră și am făcut rapid un inventar al vehiculelor Demo IVECO. De aici, hotărârea a fost ușoară, am stabilit că toată flota de vehicule Demo poate fi pusă la dispoziția autorităților pe toată durata luptei contra COVID 19.
Primele vehicule care și-au găsit utilizator sunt două IVECO DAILY dotate cu box frigorific și un IVECO DAILY dotat cu box izolat termic si lift pentru încărcare marfă care au fost preluate azi de SOCIETATEA NAȚIONALĂ DE CRUCE ROȘIE DIN ROMÂNIA. Pentru că două dintre aceste vehicule sunt alimentate cu gaz natural comprimat, ENGIE ROMÂNIA s-a alăturat proiectului nostru și vor furniza combustibil pentru toată perioada cât SOCIETATEA NAȚIONALĂ DE CRUCE ROȘIE DIN ROMÂNIA va folosi aceste vehicule.
Cel de-al patrulea IVECO DAILY, furgon de 12mc, va merge la Grupul Comunitar Galați în scopul transportului de alimente și materiale igienico-sanitare destinate persoanelor cu dizabilități sau a celor defavorizate. „Șoferul” este chiar un coleg al nostru, Silviu Zinica, care a fost mai mult decât fericit să se pună în serviciul comunității sale.
Pentru celelalte vehicule rămânem la dispoziția autorităților, fiind absolut convinși că doar împreună putem să reușim în această luptă.", se spune în comunicatul de presă al Iveco România din data de 06 aprilie 2020.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.