VIDEO. Șofer profesionist român, rupt în bătaie de hoții români de motorină Recomandat

VIDEO. Șofer profesionist român, rupt în bătaie de hoții români de motorină

Un șofer profesionist român a prins un șofer dâmbovițean, care conducea un camion înmatriculat în Argeș, când fura motorină din rezervorul lui.

A chemat poliția, dar după 4 ore hoțul și prieteni de-ai lui s-au întors și l-au luat la bătaie, într-o parcare din Slovenia.

Șoferul de camion din Cavnic, județul Maramureș s-a oprit pentru odihnă într-o parcare de lângă Ljubljana.

S-a culcat în cabină și în jurul orei 0:00, joi noaptea spre vineri, s-a trezit.

S-a uitat prin perdeaua de la camion și a văzut ceva suspect.

„Eram în parcare în Ljubljana, după ce am alimentat, și era blocaj și am zis că nu mai merg mai departe. Nu avea niciun rost, că mai aveam doar o oră de program. Am rămas acolo și m-am culcat mai devreme. Pe la 12 noaptea, m-am trezit că îmi era foame și am tras un pic perdeaua de la geam. Și mi s-a părut ceva suspect că erau în fața mea două camioane, parcate în lung. Și în momentul ăla când m-am uitat mai atent am văzut furtunul. Și am sărit din cabină și l-am văzut pe ăsta, pe individ. Și am fost pe el. Nu l-am mai întrebat… El zicea că a greșit. Lasă-mă, măi, nene, că am greșit. El mi-o furat motorina și o băga în rezervorul lui din partea stângă a camionului lui. Și el nu o știut câtă motorină am, eu aveam full. I s-a umplut rezervorul și a curs peste. În momentul în care eu mă certam cu el, o trecut o mașină și o alunecat pe motorina care curgea din rezervor. Și ăia din mașină o sunat rapid la poliție, că o văzut că îi curge la ăsta motorina din rezervor. În câteva secunde o fost poliția acolo”, a povestit șoferul profesionist.

„De la mine a furat o mie de litri de motorină. După ce mi-a dat motorina înapoi din rezervorul lui la mine, poliția l-a dus cu mașina poliției. Apoi l-a adus înapoi și l-a dus cu camionul. Dar chestia e că mai era încă un camion. Coleg de-al lui. Îl am pe filmări. Un camion albastru.", povestește șoferul profesionist.

După ce au plecat polițiștii, maramureșeanul s-a urcat în cabină și a încercat să se odihnească.

Doar că, la ora 4.37, în parcarea respectivă și-a făcut apariția un autotren înmatriculat în județul Argeș.

Din cabină au coborât 5 bărbați. Aceștia au sărit la șoferul din Maramureș.

L-am îmbrâncit, l-au aruncat pe asfalt, apoi au început să îl lovească cu picioarele.

„O revenit un al treilea camion în care erau 5 indivizi. M-au atacat și mi-au spart capul și mi-au rupt urechea. Daaa, m-au agresat complicii. O sunat un polonez, că eu nu știu slovenă. Și o sunat după poliție, dar nu a mai venit poliția. M-am dus cu colegul polonez în peco, tot sânge, și doamna de acolo mi-a dat niște servețele să mă șterg și ea a sunat la poliție. Au venit rapid, dar mi-au zis să nu mai depun nicio plângere, că nu îi mai găsește nimeni, oricum. Am toată filmarea de la băiatul polonez, că avea cameră de bord și mi-a trimis pe telefon. Am vorbit cu patronul în România, care a anunțat poliția la noi în țara. Toate cele trei camioane erau de Argeș”, a mai spus maramureșeanul.

Hoțul de motorină prins de polițiști se numește Antonio Ionuț Văleanu, din Găești, județul Dâmbovița, și este foarte activ pe Facebook:

https://www.facebook.com/ion.boss.560


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06


HOLLEMAN AGABARITIC

 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.