VIDEO. PTF Giurgiu - migrant afgan ascuns pe osia unui ansamblu rutier Recomandat

VIDEO. PTF Giurgiu - migrant afgan ascuns pe osia unui ansamblu rutier

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au depistat un migrant din Afganistan, care a încercat să intre ilegal în România, ascuns pe osia unui ansamblu rutier.

Tânărul, în vârstă de 16 ani, intenționa să ajungă în Germania și nu deținea documente de identitate asupra lui. Acesta a fost preluat de către autoritățile de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor.

În data de 06.05.2022, în jurul orei 10.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetățean român, în vârstă de 56 de ani, aflat la volanul unui ansamblu rutier. Şoferul transporta, conform documentelor prezentate, detergent din Turcia pentru o societate din ţara noastră.

În urma controlului fizic efectuat asupra autocamionului, oamenii legii au depistat ascuns, pe osia mijlocului de transport, o persoană de sex masculin, în vârstă de 16 ani.

Acesta a declarat faptul că s-a urcat în mijlocul de transport, în timp ce se afla pe teritoriul Bulgariei, fără ca șoferul să aibă cunoștință despre acest aspect.

Tânărul nu deținea documente de identitate asupra lui și intenționa ca prin trecerea ilegală a frontierei de stat să ajungă în Germania.

Având în vedere aspectele constatate, conform protocolului româno-bulgar, cetățeanul afgan a fost preluat de către reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.