VIDEO. Ninsori în jumătate de țară. Mașini blocate în zăpadă, în Suceava Recomandat

VIDEO. Ninsori în jumătate de țară. Mașini blocate în zăpadă, în Suceava

Viscolul și ninsorile au acoperit jumătate din ţară.

Meteorologii au emis doua coduri, galben și portocaliu, de vreme rea pentru acest sfârșit de săptămână. În Suceava, mai multe mașini au rămas blocate pe DN 17, din cauza zăpezii.
Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 17, între kilometrii 224 şi 230, localitatea Păltinoasa, judeţul Suceava, este zăpadă depusă pe carosabil, în zonă ninge şi mai multe autovehicule au rămas blocate pe acest tronson de drum”, a anunțat sâmbătă dimineață Centrul Infotrafic. Au fost solicitate utilaje, pentru deszăpezire şi împrăştiere de material antiderapant. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, existând rută ocolitoare pe DN 2E. De asemenea, DRDP Iaşi, a transmis că ninge în zona de munte a judeţului Suceava, la Rădăuţi şi în zona Ghimeş (Bacău), iar carosabilul se prezintă majoritar umed, cu porţiuni de zăpadă frământă în strat de sub 1 cm.
„În restul judeţelor din regiunea de nord-est plouă slab, cu lapoviţă în Fălticeni şi Suceava, dar şi în zonele Potoci şi Piatra Neamţ (NT), la o temperatură a aerului în regiune cuprinsă între -2 şi +6°C, potrivit News.ro.
Pentru asigurarea circulaţiei pe drumurile naţionale, în acest moment se acţionează cu un efectiv de 54 de autoutilaje de dotate cu lamă şi răspânditor de material antiderapant”, a transmis DRDP Iaşi.
De asemenea, a nins și în vestul țării. Cinci utilaje pentru deszăpezire au intervenit azi noapte pe DN 58 și DN 57B din judetul Caraș-Severin, răspândind 21 de tone de material antiderapant. Autoritățile avertizează că șoseaua e umedă pe toate drumurile naționale și autostrăzile din zona de vest, iar pe DN 7A zona Obârșia Lotrului, DN 57B Oravița ieșire spre Bozovici și DN 58 Reșița-Anina drumul este umed, cu urme de zăpadă îmbibată cu material antiderapant de sub 1-2 cm.


ASCET SERVICE FORD TRUCKS


CEFIN CAMION FEST

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.