VIDEO. Maramureș. 16 ani de închisoare pentru furtul unui camion Recomandat

VIDEO. Maramureș. 16 ani de închisoare pentru furtul unui camion

Un tânăr ce 28 de ani a primit o condamnare record pentru furtul unui cap tractor: 16 ani și o lună de închisoare.

La sfârșitul anului trecut, în seara zilei de 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, polițiștii din județ au au intrat în alertă. Un șofer teribilist conducea un cap tractor într-un mod haotic pe raza orașului Baia Sprie. S-a descoperit că acesta furase vehicului din parcarea unei societăți din Sighetu Marmației. Imediat după ce s-a dat alarma, mai multe echipaje de poliție au pornit în urmărirea acestuia.
A urmat o goană cu somații și focuri de armă întinsă pe zeci de kilometri, șoferul teribilist neavând de gând să oprească. A fost oprit, într-un final, pe strada Europa din Baia Mare. Polițiștii au reușit să tragă într-un cauciuc, însă nu înainte ca individul să intre cu “mastodontul” în plin în barajul de autospeciale.

La aproape un an de la săvârșirea faptei, Marcoci-Pop C. Vasile Constantin Emanuel a fost condamnat la închisoare. Trimis în judecată pentru mai multe infracțiuni (furt calificat, conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, distrugere, ultraj), tânărul de 28 de ani din Desești va rămâne după gratii pe o perioadă de 16 ani, 1 luna, la care se adaugă un rest de pedeapsă, nexecutată într-o altă cauză, de 395 zile, după cum se arată în hotărârea Tribunalului Maramureș. De asemenea, trebuie să plătească către IPJ Maramureș suma de peste 100.000 de lei, cheltuieli de reparații după ce a lovit o autospecială marca Dacia Duster, arundând-o efectiv în câmp.

pedeapsa hot maramures

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.