VIDEO. Italia: un șofer profesionist român beat a intrat cu camionul într-o casă Recomandat

VIDEO. Italia: un șofer profesionist român beat a intrat cu camionul într-o casă

Un șofer profesionist român din Italia a intrat cu camionul într-o casă din localitatea Cesenacare.

Conform ziarului italian Corriere Romagna, Dorin Ciurar, de 53 de ani, a fost internat în spital cu răni grave.

Din fericire, niciun membru din cele două familii care locuiesc în casa respectivă nu a fost rănit, dar casa a rămas cu o gaură în zid și nu mai poate fi locuită momentan.

Potrivit ziarului Il Resto del Carlino, dramaticul accident s-a petrecut pe via Cervese, la numărul civic 5444, unde se află o casă cu două etaje. La parter locuia un cuplu de bătrâni, în timp ce la etaj locuia fiul lor, cu soția și copilul acestuia.

La ora 14:30 din acea după-amiază de luni, un camion care parcurgea via Cervese, în direcția spre mare, s-a izbit violent de zidul casei, spărgându-l și pătrunzând cu cabina astfel în interiorul locuinței.

Șoferul român a rămas încastrat între fiarele cabinei și a fost nevoie de intervenția echipei de descarcerări a pompierilor pentru a-l extrage, operațiune care a durat circa o oră.

Conaționalul nostru a fost transportat apoi la spitalul Bufalini din Cesena, unde a fost internat cu diferite fracturi grave, având nevoie de minim 60 de zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca.

Din primele investigații reiese că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice la momentul accidentului, iar anchetatorii au solicitat analize amănunțite pentru a stabili cu exactitate acest detaliu.

Între timp, familia care locuia în acea casă așteaptă să fie efectuată o evaluare a pagubelor și a stării imobilului pentru a putea începe reparațiile. Reparații care, evident, vor fi plătite în cele din urmă de șoferul român, pe lângă alte posibile daune materiale sau morale.

„Am auzit un fel de explozie care ne-a șocat”, au spus proprietarii.

„Eu eram la etaj, în camera mea, în timp ce bunicii mei erau la parter. Au scăpat cu viață fiindcă bunicul era în dormitor, în timp ce bunica mea era în bucătărie, golea mașina de spălat vase. S-a auzit o bubuitură puternică, bunica mi-a spus că a crezut că s-a prăbușit un avion”, a declarat și nepotul celor doi pensionari.


schmitz ecoflex video


schmitz gotha video

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.