VIDEO: Italia. Șoferul profesionist erou este român Recomandat

VIDEO: Italia. Șoferul profesionist erou este român

Şoferul profesionist erou, care a salvat sâmbătă de la moarte un tânăr în Italia este român.

În vârstă de 30 de ani, el lucrează pentru o firmă de transport din Napoli şi graţie gestului său a ajuns erou în presa din Peninsulă.
Întâmplarea a avut loc în apropiere de Milano, unde un tânăr de 19 ani voia să se arunce de pe un pod.
Românul a oprit sub pod, s-a urcat pe semiremorcă şi a discutat cu el minute bune. L-a convins, într-un final, să nu se arunce în gol, iar italianul i-a sărit în braţe, gest filmat de zecile de oameni aflaţi în zonă.
Poliţia nu a anunţat motivul pentru care băiatul voia să se sinucidă. Digi24 a stat de vorbă cu Gabriel Ionuţ Bocra şi iată povestea spusă chiar de el.
„Am întrebat poliţiştii dacă au nevoie de o mână de ajutor, au zis că momentan nu ştiu cum să trateze situaţia, nu ştiau în ce situaţia e băiatul.
Am decis împreună cu ei să pun camionul sub pod, am întrebat dacă urcă sus careva, au zis că ei nu urcă pe remorcă.
Am urcat, nu ştiam în ce situaţie o să fie băiatul, l-am întrebat ce probleme are, plângea, i-am spus dacă îl ajut că coboare, i-am spus să sară că îl prind, a sărit băiatul, l-am prins, am dat mâna, l-a luat poliţia să-l ducă la spital, am salutat pe toată lumea şi am plecat în drumul nostru.
S-a terminat totul cu bine, părinţii copilului mi-au transmis mulţumiri prin comandantul din Milano. Prin anumite gesturi mai schimbăm faţa noastră a românilor aici”, spune Gabriel Ionuţ Bocra, român stabilit în Italia.
Soția românului, și ea tot șofer, se afla împreună cu el în cabină.
„Am fost în locul potrivit la momentul potrivit iar soțul meu l-a convins să coboare pe semiremorca noastră. S-a terminat cu bine, asta contează.” povestește femeia, pentru Digi24.
"Omul a făcut o depresie de moment din cauza unui tratament. Dumnezeu l-a salvat pentru că mai avea mii de ore să încerce. Noi am fost la momentul potrivit acolo şi l-am ajutat cu mare drag să coboare jos", a declarat Gabriel Ionuţ Bocra în exclusivitate pentru TIR Magazin.
"Vă spun sincer, s-a mediatizat grozav subiectul şi chiar mă simt copleşit şi în acelaşi timp obosit. Să sperăm că îşi revine băiatul ăla.", ne-a mai declarat Gabriel în exclusivitate.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.