VIDEO: ELVEȚIA - Șoferii profesioniști, tratați regește într-o parcare de camioane Recomandat

VIDEO: ELVEȚIA - Șoferii profesioniști, tratați regește într-o parcare de camioane

Șoferii profesioniști au fost primiți pe covorul roșu și serviți cu specialități gastronomice de lux, într-o parcare de camioane din Elveția.

Inițiativa aparține organizației neguvernamentale Change Moments.
Membrii accestui ONG i-au primit pe șoferii profesioniști cu un banner pe care scria: “Mulțumim dragi șoferi de camion, nimic nu funcționează fără voi”.
"Change Moments a început în 2016 cu un prim videoclip în care am surprins angajații din diverse magazine de coafură și ne-am exprimat recunoștința față de aceștia. Angajații au fost atinși, au fost extrem de fericiți și am fost foarte surprinși de cât de multe persoane au fost inspirate de videoclip pentru a-și exprima aprecierea și recunoștința față de semenii lor.
Așa s-a născut ideea noastră: surprinde oamenii cu apreciere și recunoștință și fă din momentele de zi cu zi unele de neuitat și speciale: momente de schimbare.
O idee simplă, surprinse cu o cameră ascunsă, care i-a inspirat pe oameni să-și schimbe momentele din viața lor de zi cu zi cu fiecare videoclip.", spune Stefan, fondatorul Change Moments.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.