VIDEO: Cehia. Șofer profesionist român, mort din impactul cu o mașină de întreținere a drumului Recomandat

VIDEO: Cehia. Șofer profesionist român, mort din impactul cu o mașină de întreținere a drumului

Un șofer profesionist român a murit, vineri dimineață, într-un accident teribil pe o autostradă din Cehia, după ce a intrat în plin cu camionul într-o mașină de întreținere a drumurilor, potrivit Novinky.

Momentul impactului cumplit a fost filmat.
„La opt și jumătate dimineața, șoferul camionului s-a izbit, în direcția spre Slovacia, de un vehicul de întreținere a drumurilor, care se mișca lent în fața sa. În urma impactului, ambele mașini s-au lovit de parapetele de pe mijlocul autostrăzii”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Petr Vala. Șoferul camionului a rămas încarcerat în cabină. Primul ajutor a fost oferit de membrii unei patrule de poliție slovacă, ce supraveghează migrația. Apoi au intervenit pompierii cehi, iar serviciul de ambulanță a trimis la fața locului un elicopter. În ciuda tuturor eforturilor medicilor, șoferul român a murit.
Șoferul vehiculului de întreținere a fost tratat de paramedici. „A suferit o leziune minoră la piept. L-am transportat la ambulatoriul chirurgical al spitalului din Břeclav”, a declarat purtătorul de cuvânt al salvării, Hedvika Kropáčková. Autostrada a fost închisă în ambele sensuri, însă coloanele de mașini au fost minime, datorită faptului că locul poate fi ocolit în direcția Brno prin parcarea fostei treceri de frontieră, iar, în sens opus, prin zona de odihnă. Scoaterea de pe șosea și tractarea camionului au durat până seara, iar traficul a fost reluat în jurul orei 18.15. De remarcat că înaintea vehiculului de întreținere a drumurilor circula o mașină de poliție, de asemenea cu viteză mică. O cameră de supraveghere din zonă a surprins momentul impactului și se poate observa cum camionul condus de român nu frânează deloc. Pe sensul opus se observă și cei doi polițiști slovaci care au acordat primul ajutor.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.