VIDEO. Accident de camion cu 4 răniți în Vaslui Recomandat

VIDEO. Accident de camion cu 4 răniți în Vaslui

Două autoturisme și un camion au fost implicate într-un accident care s-a produs pe DE 851, în apropiere de localitatea 7 Case, din județul Vaslui.

Într-unul din autoturisme, înmatriculat în județul Vaslui, erau două femei, iar în celălalt, un cuplu din Iași întors din Anglia și care mergea spre casă.

Conform anchetei, cele două autoturisme au oprit pe șosea pentru că, în fața lor, un autotren semnalizase intenția de a părăsi sensul de mers și a face stânga. Din spatele celor două autoturisme venea un alt autotren.

Șoferul acestuia, cel mai probabil era neatent, a observat târziu că cele două mașini sunt oprite și, pentru a evita un carnagiu, a tras de volan și a ieșit pe câmp, nu înainte de a lovi unul dintre autoturisme. Cazul este acum în vizorul polițiștilor.

Un cuplu din Iași întors din Anglia poate spune că și-a văzut moartea cu ochii, ieri, după ce autoturismul celor doi a fost implicat într-un accident petrecut pe DE851, în apropiere de localitatea 7 Case.

Conform anchetei de la fața locului, un autotren a oprit în mijlocul drumului după ce semnalizase intenția de a face stânga, dar îi veneau alte mașini din sens opus.

În spatele autotrenului s-au oprit două autoturisme. Unul înmatriculat în Vaslui, în care se aflau două femei, și autoturismul cuplului din Iași.

De asemenea, din spatele celor două mașini venea, cu viteză, un alt autotren. Șoferul mastodontului a observat târziu ce se află în fața lui, a frânat, dar a și tras de volan pentru a evita impactul.

A reușit să iasă pe câmp, fără să lovească în plin cele două autoturisme. “Dacă vedea o secundă mai târziu cele două mașini, asistam la un carnagiu.

Cele două mașini erau prinse între două autotrenuri și praful se alegea de ele. Am fi asistat acum la un accident cu patru persoane decedate.

Din fericire, nu s-a întâmplat așa și au scăpat doar cu câteva zgârieturi și o sperietură groaznică », spune un martor al accidentului.

Din fericire, salvatorii sosiți la fața locului au găsit patru victime care suferiseră răni minore. După primele îngrijiri la fața locului, cele patru persoane, trei femei și un bărbat cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, au fost transportate la spital, iar șoferul autotrenului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

«La sosirea echipajelor de intervenție, victimele se autoevacuaseră.

Din cele cinci persoane evaluate de echipajele medicale, patru dintre ele, trei femei și un bărbat, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui și diagnosticate cu multiple contuzii.

Cea de-a cincea persoană implicată în accident a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă a refuzat să fie transportată la spital”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

De asemenea, un echipaj al Poliției Rutiere a demarat cercetări la fața locului pentru a stabili, cu exactitate, dinamica accidentului rutier și cine se face vinovat.


CAMION FEST CEFIN 2023


VERSUS S03E01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.