VIDEO. 8 victime într-un accident cu două mașini mici, un microbuz și un camion pe DN 1 Recomandat

VIDEO. 8 victime într-un accident cu două mașini mici, un microbuz și un camion pe DN 1

Opt persoane au fost rănite într-un accident cu patru autovehicule care s-a produs, duminică seară, pe DN 1, la ieşirea din Oşorhei spre Aleşd.

Evenimentul a fost semnalat prin 112 la ora 19.36. Potrivit sergentului-major Alina Butaci, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana - Bihor, au fost implicate un TIR, un microbuz şi două maşini mici.

"Apelantul la numărul de urgenţe 112 a spus că nu ar fi victime, însă colegii sunt acolo şi evaluează situaţia", a declarat Alina Butaci.

La faţa locului a fost mobilizat un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului 1 de pompieri Oradea şi echipajul de Terapie Intensivă al SMURD.

La ora publicării acestei ştiri circulaţia auto este îngreunată, în zonă formându-se cozi de maşini.

"Momentan traficul este blocat pe sensul de mers Oşorhei-Aleşd. Se circulă alternativ, pe un singur sens. Traficul este dirijat de două echipaje de poliţie", a declarat ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău.

Potrivit reprezentantei ISU, accidentul s-a soldat cu 8 victime, toate rănite ușor.

"Cele opt victime sunt în cod verde medical (adică leziunile sunt minore, iar viaţa lor nu a fost pusă în pericol - n.r.), toate au refuzat transportul la spital", a precizat Alina Butaci.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.