Un șofer a blocat ieșirea de pe Autostrada spre Pitești cu un camion

Un șofer a blocat ieșirea de pe Autostrada spre Pitești cu un camion

Incident în traficul rutier: Un TIR a lovit parapetul median și blochează ieșirea de pe Autostrada A1, în zona Carrefour Militari. Societatea de Transport București (STB) îi anunță pe călători că autobuzele liniei 137 circulă deviat.

UPDATE: STB anunță că linia de autobuz cu indicativul 137 funcționează normal. A circula pe un traseu deviat timp de 80 de minute (14:15-15:35).

Ieșirea de pe Autostrada A1, la Carrefour Militari, blocată de un TIR
Un membru al comunității „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” a anunțat pe grupul de Facebook, joi, 11 iulie 2024, la ora 14:14, că un TIR blochează ieșirea de pe Autostrada A1, în zona Carrefour Militari, din cauză că a lovit parapetul dintre benzi.

Șoferul mai spune că se poate ieși doar spre Centura Capitalei.

Ieșirea A1 – Carrefour este blocată, se iese doar spre DNCB. Un autocamion cu numere de Turcia a acroșat parapetul median – încă nu s-au eliberat 14:14, a transmis Eduard O.

Societatea de Transport București a anunțat la ora 14:32 că autobuzele liniei 137 circulă deviat, pe sub Pasaj Carrefour și Șoseaua de Centură:

Autobuzele liniei 137 circulă deviat, pe sub Pasaj Carrefour și Șos de Centură, din cauza unui eveniment rutier terti, produs la Carrefour Militari, a anunțat STB într-o postare pe rețeaua X (fost Twitter).

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.