Trafic de țigări în România, în camioane ucrainene cu cereale Recomandat

Trafic de țigări în România, în camioane ucrainene cu cereale

Autoritățile din Ucraina au anunțat identificarea unei rețele de trafic de țigări din Ucraina în România. Țigările erau ascunse în camioane care, oficial, transportau cereale.

Din cauza blocării porturilor Ucrainei de la Marea Neagră, a crescut transportul de cereale pe cale terestră, din Ucraina spre alte țări. Într-o asemenea situație, autoritățile de frontieră ale Ucrainei au controlat un autocamion cu remorcă, despre care actele arătau că transportă în România grâu. Într-adevăr, în remorca autocamionului se afla grâu. Dar în cabina șoferului, vameșii au găsit ascunse 197 de pachete de țigări. Incidentul s-a consemnat în regiunea Transcarpatia, la punctul de trecere a frontierei Dyakovo (Ucraina) spre Halmeu (România).

Autoritățile de frontieră ale Ucrainei au confiscat țigările de contrabandă dar și autocamionul, pentru că el servea la comiterea unei infracțiuni. Potrivit presei din Ucraina, valoarea camionului depășește 400.000 de grivne, în timp ce țigările au fost evaluate la doar 13.000 de grivne.

Remorca, întrucât avea în ea doar marfă legală, n-a fost confiscată. Dar proprietarul mărfii va trebui să trimită un alt camion pentru a tracta remorca. Asemenea tentative de contrabandă caută speculeze faptul că exportul de cereale al Ucrainei este o prioritate și că, din acest motiv, autoritățile de frontieră ar fi mai superficiale când controlează camioane cu grâu.


schmitz gotha video


schmitz ecoflex video

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.