VIDEO: Spania. Șase români din autocarul făcut scrum pe autostradă, arestați pentru trafic de droguri Recomandat

VIDEO: Spania. Șase români din autocarul făcut scrum pe autostradă, arestați pentru trafic de droguri

Șase români au fost arestați în Spania după ce autocarul în care se aflau s-a făcut scrum pe autostrada A7, lângă Almeria.

Anchetatorii au descoperit abia la câteva zile după evenimentul rutier că românii ascundeau în bagaje 44 de kilograme de hașiș și 22 de kilograme de marijuana arse parțial.
Românii se aflau într-un autocar care asigura transportul pe ruta Malaga - România, când vehiculul a luat foc pe autostradă.
Șase bărbați s-au salvat din flăcări și, după câteva zile, toți șase au fost arestați de autoritățile spaniole.
Momentul în care autocarul arde în trafic a fost filmat de alți români aflați în trafic și care au oprit după ce au recunoscut însemnele românești de pe mijlocul de transport.
Deși autocarul s-a făcut scrum la sfârșitul lunii septembrie, drogurile au fost descoperite recent după o inspecție amănunțită a oamenilor legii pentru a înțelege de la ce a pornit incendiul, scrie ideal.es.
În timpul inspecției, anchetatorii au constatat că există ”reziduuri de droguri parțial carbonizate”.
Aprofundând căutările, au fost descoperite printre bagajele salvate din flăcări două cutii care conțineau hașiș și alte câteva pungi cu marijuana.
Cei șase români care s-au salvat din incendiu, cu vârste între 31 și 58 de ani, au fost căutați de anchetatori și arestați pentru trafic de droguri.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.