Șofer profesionist, lovit mortal de o mașină în Suceava Recomandat

Șofer profesionist, lovit mortal de o mașină în Suceava

Un șofer profesionist turc a fost lovit mortal de o mașină în timp ce traversa strada, la Grănicești, în județul Suceava.

Sâmbătă seara, în jurul orei 22.00, O. Beniamin, de 19 ani, din comuna Satu Mare, a condus un autoturism marca Audi pe E 85 pe raza localității Grănicesti, satul Iacobești, cu direcția Suceava-Rădăuți, iar în dreptul benzinăriei Lukoil a lovit mortal un pieton care a traversat strada în mod neregulamentar.

Pietonul, Kelim Muhamad, de 55 ani, cetățean turc, a oprit autocamionul pe care îl conducea, pe partea dreaptă a drumului, având direcția de deplasare Suceava și s-a angajat în tranversarea străzii spre benzinărie, împrejurare în care a fost suprins si lovit de autoturismul mai sus menționat.

Beniamin a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cetățeanul turc a oprit ansamblul de vehicule marca Volvo în afara părții carosabile a D.N 2 (E85) în dreptul stației de alimentare cu carburant Lukoil din Grănicești – Românești.

După ce a coborât din autocamion, s-a angajat în traversarea străzii, fără a se asigura corespunzător, moment în care a fost surprins și accidentat cu partea stângă față, de autoturismul marca Audi condus de către O. Beniamin, care avea direcția de deplasare dinspre municipiul Suceava către orașul Siret.

La fața locului s-a prezentat un echipaj SAJ, care a constatat că Kelim Muhamad prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul acestuia.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de "ucidere din culpă".


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.