O nouă companie de logistică pe piața românească

O nouă companie de logistică pe piața românească

Compania germană de logistică şi transport pentru industria auto Ars-Altmann, cu afaceri de 200 de milioane de euro şi peste 3 milioane de metri pătraţi de spaţii logistice în Germania, Polonia, Cehia, Rusia şi Italia, a intrat pe piaţa locală prin intermediul companiei Ars-Altmann RO înfiinţată în acest an.

Filiala locală a transportatorului german este situată în judeţul Argeş, „acasă“ la Dacia, iar România este a treia piaţă din regiunea Europei Centrale şi de Est pe care intră Ars-Altmann, după Polonia şi Cehia.

Ars-Altmann are o flotă de peste 350 de camioane cu care transportă 1,4 milioane de vehciule anual în Europa, dar businessul companiei se derulează şi pe calea ferată şi în sectorul logistic, potrivit datelor de pe site-ul firmei. Reprezentanţii companiei nu au oferit informaţii până la transmiterea acestei ştiri referitoare la principalii clienţi din România.

Grupul german intră astfel pe o piaţă de peste 30 de miliarde de lei (6,7 mld. euro), în care cei mai mari 20 de jucători au o cotă de piaţă de 15%. În total, în transportul rutier de mărfuri activează aproape 30.000 de companii.

Printre cei mai mari jucători din sector se numără Aquila Part Prod COM SRL, Carrion Expe­dition SRL, Trans­condor SA, Duvenbeck Logistik SRL, Total N S A SRL şi International Lazăr Company, potrivit datelor din 2015.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.