Mașini avariate pe Autostrada București-Pitești, din cauza rosturilor de dilatare Recomandat

Mașini avariate pe Autostrada București-Pitești, din cauza rosturilor de dilatare

Mai multe mașini s-au ales cu cauciucurile tăiate din pricina rosturilor de dilatare de la kilometrul 110 al A1 (autostrada București – Pitești), pe pod. În urma acestor incidente, Centrul Info Trafic a anunțat restricții de circulație pe banda 1.

Un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov” a atenționat ceilalți șoferi că pe podul de pe A1, de la kilometrul 110, din cauza dilatației, mai multe mașini au fost avariate. Conducătorii sunt sfătuiți să circule prudent în zonă, pentru a evita producerea de accidente.

Iată mesajul transmis pe rețeaua de socializate:

?Atenție! 6 mașini avariate, la Km 110 Autostrada București- Pitești- dilatație la pod.

În imaginile publicate se poate observa cum cauciucurile vehiculelor au fost tăiate:

Aceste rosturi de dilatare sunt instalate între suprafața de rulare a podului și drum, iar ele au rol să absoarbă mișcările care apar de la diferențele de temperatură, deformarea și contracția structurii și sarcina de trafic.

În urma acestui incident care a dus la avarierea mai multor mașini ce treceau pe respectivul pod, Centrul Info Trafic din cadrul Inspectoratului General de Poliție a anunțat, în jurul orei 09:00, restricții de circulație.

Mai precis, acestea afectează banda 1 a sensului de mers București – Pitești, la kilometru 109. Decizia a fost luată pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparații la respectivele rosturi. Iată mesajul transmis șoferilor:

Autostrada A1 sens București – Pitești, la kilometrul 109, va fi restricționată circulația pe prima bandă pentru efectuarea de reparații la rosturile de dilatare ale podului.


CAMION FEST 2024


CARAVANA SCANIA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.