Italia. Un șofer român de camion a trezit un coleg italian care dormea în cabină, ca să-l ia la bătaie, într-o parcare Recomandat

Italia. Un șofer român de camion a trezit un coleg italian care dormea în cabină, ca să-l ia la bătaie, într-o parcare

Un șofer profesionist italian dormea ​​în cabina camionului său din via Pian di Rota, în fața Bon Ton, când a fost trezit de zarva din parcare făcută de un tânăr beat.

Când a coborât să afle ce se întâmplă, acesta din urmă, un camionagiu român, l-a bătut cu sălbăticie, relatează cotidianul Il Tirreno.

Atacul românului a avut loc sâmbătă de dimineață în jurul orei 4:30, la marginea de nord a orașului Livorno.

Șoferul de camion italian, în vârstă de 58 de ani, originar din municipiul Campania Pompei, a fost de fapt salvat de o ambulanță, după ce a fost lovit cu pumnul în față, fiind găsit de medici cu mâna dreaptă umflată și cu mai multe răni la piciorul stâng.

Când salvarea a sosit, șoferul era în stare de șoc. Nu-și putea explica de ce l-a bătut colegul lui: aproape sigur că alcoolul l-a influențat.

La fața locului au sosit și carabinierii, chemați chiar de victimă, și aceștia au încercat să reconstituie cele întâmplate și mai ales l-au identificat pe presupusul agresor.

Este un român de 30 de ani, beat, care, dacă faptele se vor confirma, va fi cercetat pentru vătămări corporale, dacă șoferul camionului depune plângere împotriva sa.

Conform celor aflate de polițiști, o a doua persoană care a văzut totul ar fi fugit.

O a doua plângere pentru prejudicii materiale va fi depusă contra românului, care ar fi aruncat o piatră într-o oglindă a vehiculului greu parcat.

Șoferul italian a fost externat sâmbătă, după prânz, și și-a continuat apoi cursa.


CAMION FEST CEFIN 2023


VERSUS S03E01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.