India s-a echipat cu primul autobuz mobil de testare în masa COVID Recomandat

India s-a echipat cu primul autobuz mobil de testare în masa COVID

Odată cu creșterea numărului de cazuri noi de coronavirus în Maharashtra, autoritățile din Mumbai au primit primul autobuz de testare Covid-19 care vizează screeningul în masă al oamenilor.


Autobuzul a fost inaugurat de ministrul Sănătății, Rajesh Tope, ministrul Mediului, Aditya Thackeray, la Clubul Sportiv Național al Indiei din Worli, prin intermediul conferinței video.

Echipat cu un laborator de testare coronavirus complet, autobuzul are, de asemenea, o facilitate de examinare a pacienților prin raze X. De asemenea, în curând vor fi disponibile și alte echipamente în dotare. Există o cameră mică în interiorul autobuzului, unde vor fi efectuate teste.
"Este primul autobuz mobil de testare Covid-19 pentru depistarea virusului în masă. Va folosi o combinație de saturație O2 și raze X pentru detectarea noului coronavirus", au declarat oficialii BMC.
Autobuzul de testare Covid-19 va ajunge în diverse locații din mahalele Indiei și va ajuta la izolarea eficientă a suspecților cu risc ridicat, a spus BMC.
Autobuzul de testare Covid-19 a fost realizat cu ajutorul centrului de diagnoză Krsnaa și al consiliului Alumni IIT.
Cu ajutorul Cloud Transform, experții și medicii departamentului de radiologie vor putea urmări cu ușurință pacienții cu coronavirus acum, arată indiatoday.com.
BMC intenționează să proiecteze mai multe astfel de autobuze.
https://www.indiatoday.in/india/story/mumbai-gets-its-first-mobile-coronavirus-testing-bus-for-mass-screening-1673553-2020-05-02

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.