Autobuz cu 70 de elevi, răsturnat. E Cod Roșu Recomandat

Autobuz cu 70 de elevi, răsturnat. E Cod Roșu

Un incident major a fost declarat în Irlanda de Nord, după ce un autobuz școlar care transporta până la 70 de persoane s-a răsturnat în County Down. Accidentul, descris de Poliția din Irlanda de Nord (PSNI) drept o „coliziune rutieră gravă”, a avut loc în localitatea Carrowdore, declanșând o mobilizare masivă din partea serviciilor de urgență.

Serviciul de Ambulanță din Irlanda de Nord (NIAS) a confirmat că se ocupă de un „incident major”, subliniind gravitatea situației. Într-o postare pe rețelele sociale, NIAS a informat că autobuzul implicat transporta aproximativ 70 de pasageri, majoritatea elevi. Poliția a declarat că, din primele informații, două dintre persoanele aflate în autobuz au suferit răni grave la mâini, fiind necesară o intervenție medicală imediată. De asemenea, 27 de copii au fost transportați la Spitalul Regal din Belfast cu răni minore, dar, din fericire, nu au fost raportate decese în urma incidentului.

Accidentul a avut loc într-o zonă rurală, iar autoritățile încearcă să stabilească circumstanțele în care s-a produs răsturnarea autobuzului. Deși detaliile exacte ale incidentului nu sunt încă cunoscute, anchetatorii de la fața locului lucrează pentru a determina cauzele coliziunii, scrie gbnews.


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.