GERMANIA. ȘOFER PROFESIONIST ROMÂN ARS DE VIU ÎN CABINA CAMIONULUI Recomandat

GERMANIA. ȘOFER PROFESIONIST ROMÂN ARS DE VIU ÎN CABINA CAMIONULUI

Poliția germană nu știe care dintre șoferii profesioniști români ai unui camion răsturnat a ars de viu în cabină.

Accidentul mortal a avut loc marți, 18 august 2020, după-amiază, în jurul orei locale 15:15, pe Autobahn 4, lângă Kerpen, iar povestea e halucinantă.
Un șofer român neidentificat a ars în camionul răsturnat pe asfalt, iar polițiștii nu au putut să-l identifice, chiar dacă știau exact despre ce camion e vorba.
În jurul orei 12:30, poliția autostrăzii din Koln a verificat camionul în zona de odihnă Frechen-Nord. Poliția a fost informată de un martor că un șofer de camion părea a fi foarte beat, la benzinărie.
Ofițerii l-au verificat pe șofer și au constatat că testul de alcool a arătat rezultatul de 2,6 la mie. Agenții au comandat un test de sânge, i-au luat permisul șoferului român de 56 de ani, l-au amendat și i-au interzis să mai conducă.
Poliția a luat legătura cu șeful șoferului, care conducea un camion înmatriculat în România, iar acesta le-a promis ofițerilor, potrivit portalului de presă al Poliției din Köln, că va trimite un șofer înlocuitor. Tot ce e clar acum pentru anchetatori e că trenul rutier răsturnat trei ore mai târziu și care a ars e același din parcare.
Nu e însă clar cine e șoferul: e vorba despre cel prins băut, care ar fi plecat la drum fără permis, sau despre înlocuitorul lui, trimis de șef?
Camionul a lovit balustrada din dreapta, apoi cabina a căzut cu ușa șoferului pe asfalt și a luat foc. Șoferul n-a mai putut să iasă și a ars de viu în interior.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.