Franţa. Şofer profesionist român, prins între focuri de armă într-o parcare Recomandat

Franţa. Şofer profesionist român, prins între focuri de armă într-o parcare

Un şofer profesionist român a fost prins între focuri de armă, într-o parcare din Franţa, unde camioanele au fost ciuruite.

Schimburile de focuri au avut loc, în noaptea de joi spre vineri, în zona A10 Chatellerault-Usseau, într-o parcare de camioane. În jurul orei 2:30 au început să șuiere gloanțele şi zeci de şoferi prezenţi în parcare au fost îngroziţi. Mai mulţi dintre ei au sunat la numărul de urgenţă şi au cerut ajutor.
Douăzeci și opt de jandarmi din Chatellerault, Poitiers și EDSR (echipa pentru siguranța rutieră) au fost trimiși la fața locului, iniţial, scrie lanouvellerepublique.fr. La sosirea lor, trăgătorii fugiseră. Jandarmii au descoperit însă într-una din clădirile parcării 12 persoane de naționalitate străină, migranţi.
Au sosit apoi noi forţe de ordine şi criminalişti, peste 40, care au descoperit că gloanţele trase au ciuruit mai multe camioane. Anchetatorii și jandarmii au izolat complet parcarea şi au stat acolo 20 de ore pentru a audia martorii şi a ridica toate probele.
Împuşcăturile i-au avut ca protagonişti pe mai mulţi migranţi care s-au răfuit în parcare, din fericire focurile de armă nefăcând victime.
Fotografiile de la faţa locului au devenit virale pe internet, iar un șofer profesionist român, Adrian, a povestit că a fost acolo: "Au fost emigranţi, cam 15 persoane, am fost acolo!", a scris el.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.