Franța. Șofer profesionist român, atacat de colegi români care-i furau motorina din rezervor, în parcare Recomandat

Franța. Șofer profesionist român, atacat de colegi români care-i furau motorina din rezervor, în parcare

Un șofer profesionist român a fost atacat de colegi români care-i furau motorina din rezervor, în parcare, în Franța. Alți colegi l-au sfătuit să-și cumpere pistol.

Într-o parcare de camioane din nord-vestul Franței, Pavel, un șofer profesionist român, a fost atacat de colegi români, în toiul nopții. Aceștia încercau să-i fure motorina din rezervor și el i-a surprins.
"Azi noapte la 03 .50 am avut musafiri un Volvo Roșu de AG cu semiremorcă Albastră cu inițiale TP pe prelată și erau 2 au reușit în cîteva minute am deschis ușa și au dat cu furtunul ce l-au scos din rezervor înspre mine să mă stropească și au plecat pe N24 și au întors spre Rennes înapoi!! — la Aire de Paimpont-Brocéliande.", a scris Pavel pe un grup al șoferilor români, pe Facebook.
Mai mulți colegi au reacționat în comentarii și unii dintre ei l-au sfătuit să-și cumpere pistol cu airsoft, ca să pună hoții pe fugă.
Pavel a mai povestit că a chemat poliția franceză și a raportat jaful, urmînd ca firma pentru care lucrează să fie notificată de polițiști, pentru ca el să nu plătească din buzunar combustibilul sustras de hoți.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.