Franța. În cazul șoferului profesionist român ucis cu o sabie, ambulanța a venit după o oră și 30 de minute Recomandat

Franța. În cazul șoferului profesionist român ucis cu o sabie, ambulanța a venit după o oră și 30 de minute

Șoferul profesionist Mihai Spătaru a fost ucis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe autostrada A28 din Somme, între Abbeville și Amiens, în zona de odihnă Le Translay.

El a fost atacat cu o sabie şi o colegă, româncă și ea, a povestit ce s-a întâmplat acolo.
Originar din Brăila, Mihai trăia în Spania alături de soția lui, care-i era și colegă de echipaj. Sâmbătă noaptea au oprit într-o parcare pentru camioane din Franța, să se odihnească. Veneau din Anglia cu colete DHL și mergeau spre Spania. A coborât din cabină și a auzit zgomot în spatele camionului, a mers spre acel loc și a fost lovit cu o sabie, direct în inimă. Criminalul a fugit și l-a lăsat într-o baltă de sânge. Nici după trei zile poliția franceză nu are vreo pistă legată de ucigaș. În parcare erau mai mulți șofer români, soția lui Mihai le-a cerut ajutorul, dar niciunul nu a coborât. Doar șoferul român al unei dubițe și o colegă de pe alt camion au încercat să facă ceva. Marina Nicoleta, colegă cu Mihai, a povestit pe Facebook că ceilalți șoferi aflați în parcare s-au încuiat în cabine, când soția românului striga disperată după ajutor. „Colegul nostru Mihăiță a coborât jos din camion pentru nevoile fiziologice înainte de somn, până să coboare i-a spus soției sale (erau echipaj soț-soție) că dacă tot merge la baie vrea să verifice și remorca, mai exact lacătul de pe remorcă, deoarece venea din Anglia cu DHL, în acel moment au dat nas în nas cu hoții care s-au speriat şi l-au înjunghiat fix în inimă cu o sabie, și, din păcate, colegul nostru nu a avut șanse la viață! Țin să menționez că salvarea a venit după 1h și 30 de minute, știu sigur pentru că eu am sunat la salvare să vină!
"Rușine tuturor colegilor noștri care au fost acolo, și în momentul când au văzut o femeie disperată că bate la toate camioanele după ajutor, v-ați încuiat în cabină! Și mulțumim colegului de pe 3,5 care chiar a dat dovadă de omenie! Am înțeles că dimineața la ora 7 poliția deja avea o pistă unde l-ar putea găsi pe criminal! Nu vorbesc din auzite, am fost la faţa locului! Drum lin, Mihăiță!”, a scris pe Facebook Marina Nicoleta.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.