Franţa. Autocar Flixbus cu români, accident teribil cu 33 de victime Recomandat

Franţa. Autocar Flixbus cu români, accident teribil cu  33 de victime

33 de victime, 4 dintre ele în stare foarte gravă - acesta este bilanțul unui accident grav care a avut loc în Franța, în care a fost implicat un autocar Flixbus, cu care călătoreau mai mulţi români.

Treizeci şi trei de persoane au fost rănite, dintre care patru grav, duminică, pe o autostradă din nordul Franţei, într-un accident în care a fost implicat un autocar care asigura legătura Paris-Londra, au anunţat autorităţile regionale franceze.
Courrier Picard, care citează prefectura regională, anunţă că printre pasageri se aflau cetăţeni din România, SUA, Spania, Australia, Olanda, Rusia şi Marea Britanie.
La ora locală 11:50, un autocar al companiei Flixbus a efectuat o ieşire pe autostrada A1, care face legătura între oraşele Amiens şi Saint-Quentin, şi s-a răsturnat pe-o parte, a anunţat prefectura din Somme (nordul Franţei) într-un comunicat, fără a detalia circumstanţele în care a avut loc accidentul.
Dintre cele 33 de persoane aflate la bord, cu tot cu şoferul, 29 au fost rănite uşor şi patru grav, potrivit prefecturii.
Importante forţe de intervenţie au fost mobilizate.
Potrivit cotidianului Courrier Picard,autocarul a derapat într-o curbă pe asfaltul ud, s-a izbit de o barieră şi apoi s-a răsturnat. Fotografii de la faţa locului arătau autocarul răsturnat pe o parte cu geamurile sparte.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.