Doi bărbați au fost arestați după ce au furat 900 de litri de motorină din rezervorul unui camion Recomandat

Fotografie cu scop strict ilustrativ Fotografie cu scop strict ilustrativ

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile prin decizia Judecătoriei Caracal după ce au furat 900 de litri de motorină din rezervorul unui camion parcat în comuna Deveselu.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a anunţat, vineri, că poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Deveselu au reţinut, joi, doi bărbaţi pentru furt calificat.

„La data de 8 iunie 2023, în jurul orei 09:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras motorină din rezervorul unui TIR ce se afla parcat în comuna Deveselu, judeţul Olt. La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Deveselu, care, din primele verificări, a stabilit faptul că, în noaptea de 7-8 iunie 2023, persoane necunoscute ar fi sustras aproximativ 900 de litri de motorină din rezervorul unui TIR ce se afla parcat în comuna Deveselu, judeţul Olt şi care aparţinea unui cetăţean ceh”, a anunţat IPJ Olt.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că suspecţi de comiterea faptei sunt doi bărbaţi de 31 de ani, ambii din comuna Uda-Clocociov, judeţul Teleorman, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

La locuinţele acestora au avut loc percheziţii, în urma cărora a fost găsită cantitatea de 200 de litri de motorină.

Cei doi au fost prezentaţi Judecătoriei Caracal, care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.


CAMION FEST CEFIN 2023


VERSUS S03E01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.