Marți, 13 Februarie 2024 - TIRMagazin.ro

Va apărea un nou Drum expres în vestul țării

Una dintre cele mai importante legături rutiere din Europa va fi construită în România. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că vor începe lucrările la drumul expres Arad-Oradea, care va lega nordul Europei de sudul Europei, cu trecere prin România. În restul țărilor există deja autostrăzi, doar România fiind în întârziere.

Citeşte mai departe ...

Grav accident între două camioane. Unul dintre șoferi era băut

Un şofer de 52 de ani nu a văzut o insulă de calmare a traficului amplasată între cele două benzi de circulaţie şi a intrat direct într-un alt tir care era condus de un şofer de 40 de ani. Ambii șoferi au rămas încarcerați. Mai multe echipaje au intervenit la faţa locului pentru a-i scoate pe cei doi din fiarele contorsionate. Din păcate şoferul de 40 de ani a murit în timp ce era transportat la spital.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Câte sute de euro luau șpagă vameșii de la Nădlac? Au fost săltați de mascați

46 de suspecți de la Agenția de Control și Încasare Nădlac II au fost ridicați, în această dimineață, și duși la audieri, urmare a unei acțiuni a Direcției Generale Anticorupție (DGA), sub acuzația pentru luare de mită în formă continuată, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. Potrivit acestora, mita ajungea la circa 100-150 de euro de funcționar, pe tură.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.