Marți, 27 Februarie 2024 - TIRMagazin.ro

VIDEO. Un camion doboară o pasarelă și o face praf

La Roche-Bois, în direcția nord, un camion a intrat în coliziune cu pasarela pietonală, provocând prăbușirea unei părți a acesteia peste vehicul, sâmbătă după-amiază. Din fericire, nu s-au înregistrat răniți. Poliția și pompierii se află în prezent la fața locului pentru a face față situației. Accidentul a încetinit traficul în zonă.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

S-a schimbat perioada la care îți schimbi permisul auto

Aproximativ trei milioane de persoane ar putea beneficia de creşterea valabilităţii permiselor de conducere din categoriile AM, Al, A2, A, B, Bl şi BE de la 10 ani la 15 ani, în scopul reducerii costurilor şi a timpului alocat pentru reînnoirea permiselor, potrivit unui proiect iniţiat de Guvern, adoptat marţi de Senat.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

La bulgari se poate. Statul ajută transportatorii cu milioane

Statul va înapoia transportatorilor până la 50 de milioane de leva (13.000.000 lei) din taxele de drum. Acest lucru se va face sub forma unui ajutor de stat pentru a stabiliza sectorul transporturilor în legătură cu depășirea consecințelor războiului din Ucraina. Acest lucru a fost anunțat de Camera Transportatorilor Rutieri din Bulgaria (CABB).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.