Joi, 11 Mai 2023 - TIRMagazin.ro

Opt Dacii distruse după ce camionul care le transporta s-a răsturnat într-un șanț și a luat foc

Joi după-amiază, pompierii din Hunedoara au intervenit pentru a stinge un incendiu puternic, care a izbucnit în urma unui accident rutier. Un vehicul format dintr-un cap tractor și o remorcă, care transporta opt autoturisme noi, s-a răsturnat într-un șanț, pe Drumul Național 7, în localitatea Gothatea, comuna hunedoreană Gurasada. Inițial, intervenția a fost asigurată de Pompierii Secției Ilia, dar aceștia au primit sprijin din partea echipajelor și autospecialelor de stingere sosite de la Detașamentul Deva și de la Garda de Intervenție Dobra. Din imagini se poate observa că autoturismele sunt modelul Dacia Jogger.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

CNAIR îl contrazice pe Grindeanu: Taxa de pe Podul de la Fetești, în vigoare

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă, joi, că plata taxei pentru trecerea podului de la Feteşti este în continuare obligatorie, iar momentul în care se va renunţa la aceasta va fi anunţat din timp. Reacţia vine după ce ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că taxa de la Feteşti va fi suspendată până la finalizarea lucrărilor la podul peste braţul Borcea.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Taxa de pod de la Feteşti, suspendată până la finalizarea lucrărilor la podul peste braţul Borcea.

Veste bună pentru cei care au drum spre mare. De la 1 iunie nu vor mai plăti taxa de pod de la Feteşti. Anunţul a fost făcut ieri de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Taxa va fi suspendată până la finalizarea lucrărilor la podul peste braţul Borcea, ca o compensaţie pentru disconfortul la care sunt supuşi şoferii. În minivacanţa de 1 Mai, în zonă s-au format cozi pe o distanţă de aproape 15 kilometri.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.