Marți, 02 Mai 2023 - TIRMagazin.ro

Peste 37 de tone de deşeuri, oprite la Nădlac, ascunse în camion

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II, împreună cu lucrători ai Comisariatului Județean Arad din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, au efectuat controlul la intrarea în ţară, asupra unui mijloc de transport încărcat cu peste 37 tone de deșeuri, constând în diverse bunuri. Autorităţile de control nu au permis intrarea în ţară a mijloacelor de transport întrucât nu erau îndeplinite condiţiile legale necesare transporturilor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Accident grav la Topleț între un autocar, o autoutilitară și 3 autoturisme

Un accident în care au fost implicate cinci mașini a avut pe același drum al morții. Și de această dată, un om a plătit cu viața.

 

Accidentul rutier a avut loc la Topleț, intrarea dinspre Mehedinți, pe DN 6, în jurul orei 14.00. Au fost implicate un autocar, o autoutilitară și 3 autoturisme. Persoanele din autocar nu au nevoie de îngrijiri medicale. Au intervenit de urgență Detașamentul de Pompieri Caransebeș și două echipaje de la ISU Mehedinți.
În urma accidentului au rezultat 5 victime. Una dintre ele a fost declarată decedată de medicul de pe ambulanță. Două persoane au fost transportate la spital de echipajele venite în sprijin din Mehedinți, iar alte două refuză transportul la spital. (expressbanat.ro)

 

 


ETC IVECO GALATI


STAREA TRANSPORTURILOR-RADU DINESCU

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.