Opt Dacii distruse după ce camionul care le transporta s-a răsturnat într-un șanț și a luat foc Recomandat

Opt Dacii distruse după ce camionul care le transporta s-a răsturnat într-un șanț și a luat foc

Joi după-amiază, pompierii din Hunedoara au intervenit pentru a stinge un incendiu puternic, care a izbucnit în urma unui accident rutier. Un vehicul format dintr-un cap tractor și o remorcă, care transporta opt autoturisme noi, s-a răsturnat într-un șanț, pe Drumul Național 7, în localitatea Gothatea, comuna hunedoreană Gurasada. Inițial, intervenția a fost asigurată de Pompierii Secției Ilia, dar aceștia au primit sprijin din partea echipajelor și autospecialelor de stingere sosite de la Detașamentul Deva și de la Garda de Intervenție Dobra. Din imagini se poate observa că autoturismele sunt modelul Dacia Jogger.

Grav accident pe DN7


În urma accidentului, nu au existat victime, iar șoferul autovehiculului a refuzat transportul la spital. Cu toate acestea, toate cele opt autoturisme transportate au fost distruse, iar 4 dintre ele au fost incendiate. De asemenea, gardul gospodăriei din apropiere a fost afectat, precum și acoperișul unei anexe a acesteia.
Pompierii au reușit să stăpânească incendiul cu ajutorul a 18 oameni și patru autospeciale de stingere, inclusiv una de descarcerare și o ambulanță SMURD. Aceștia au acționat prompt și eficient, evitând extinderea incendiului și prevenind alte pagube materiale la gospodăria din apropiere.


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA


ETC IVECO GALATI

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.