Luni, 16 Martie 2020 - TIRMagazin.ro

Se așteaptă 120 de minute la vama Nădlac

Românii care se întorc în ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II trebuie să aştepte cel puţin 120 de minute pentru a putea trece, din cauza verificărilor sistematice care au loc, potrivit aplicaţiei online de monitorizare a traficului la frontiere, de pe site-ul Poliţiei de Frontieră. Mai multe autocare cu români, printre care și din Germania, au ajuns în cursul nopții.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

UNTRR solicită autorităților române măsuri de atenuare a impactului crizei coronavirus asupra sectoarelor esențiale ale economiei

În contextul intrării României în stare de urgență, Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România - UNTRR solicită autorităților române măsuri de atenuare a impactului crizei COVID-19 asupra sectoarelor esențiale ale economiei românești. ȚINEȚI DESCHISE FINANȚELE, ENERGIA ȘI TRANSPORTURILE! Țineți deschise sectoarele care dacă sunt afectate produc imediat efecte catastrofale!

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Coronavirus România. Reguli speciale pentru șoferii de camion care vin din zone roșii și galbene

România a intrat sâmbătă după-amiază în scenariul al treilea din lupta împotriva coronavirusului. Asta înseamnă și restricții mai dure și reguli pentru anumite categorii. Șoferii de TIR care vin din zona roșie sau galbenă sunt exceptați de la regulile de autoizolare/carantină la momentul intrării în țară, dar trebuie să dea toate informațiile personalului medical.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.