VIDEO Un șofer de camion a scăpat prin minune din coliziunea cu un tren Recomandat

VIDEO Un șofer de camion a scăpat prin minune din coliziunea cu un tren

Soferul unui camion cu 18 roti a scapat ca prin minune dupa ce camionul in care se afla a ramas blocat pe sine si a fost lovit de un tren in comitatul Bartow, statul american Georgia, potrivit ABC News. 

Un sofer aflat in spatele camionului a filmat intreaga scena. In videoclip se aude claxonul trenului in timp ce bariera coboara si un barbat este vazut sarind din cabina si indepartandu-se cu doar cateva clipe inainte de ciocnire.

 Conductorul a vazut camionul oprit pe sine si a franat dar nu a putut opri la timp, a declarat departamentul de politie.

Autoritatile au spus ca acesta este al optulea incident documentat la aceeasi trecere de tren din 2017, dar prima coliziune, iar soferul a scapat cu o amenda pentru conducerea unui vehicul peste o trecere de cale ferata cu spatiu insuficient pentru a trece complet prin trecere fara oprire.

„Nu au fost raniti – din fericire”, a confirmat Fuller. „Au mai fost incidente in care soferii nu au putut sa iasa din vehicule”.

Autoritatile au spus ca si alte camioane au ramas blocate in acelasi loc in trecut, din cauza curbei din apropierea sinelor, dar niciunul pe sine inainte de acest accident.


CAMION FEST 2024


CARAVANA SCANIA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.