VIDEO. Momentul când un tren spulberă pe şine un camion încărcat cu piatră Recomandat

VIDEO. Momentul când un tren spulberă pe şine un camion încărcat cu piatră

Accident feroviar grav în Tuzla. Un tren cu 40 de călători a intrat în plin într-un camion încărcat cu piatră. Impactul tragic a fost filmat de un localnic. Din fericire, pasagerii nu au fost răniţi, iar şoferul a reuşit să iasă la timp din cabină.

Circulaţia trenurilor a fost închisă, ieri, între Costineşti şi Eforie Sud, după ce un tren cu 40 de călători a lovit un camion încărcat cu piatră, în Tuzla.

"Trenul privat de călători IR 10084 (TFC), circulă în relația Mangalia - Buzău, iar în apropiere de Tuzla, a acroșat un camion, la km 246+000, în urma impactului rezultând avarierea gravă a locomotivei. Până la retragerea garniturii private în stația Costinești și redeschiderea circulației pe relația Costinești – Eforie Sud, trenurile R 8819 (Constanța - Mangalia), IR 11086 (Mangalia - Brașov) și IR 11506 (Mangalia – București Nord) staționează temporar în Eforie Sud, Costinești și Mangalia. Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma incidentelor și accidentelor rutiere, este strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate de organele abilitate la fața locului", a transmis după accident Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR SA.

 


CARAVANA SCANIA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.