Accident grav. Un autocar cu 59 de pasageri s-a răsturnat pe câmp Recomandat

Accident grav. Un autocar cu 59 de pasageri s-a răsturnat pe câmp

Un accident grav a avut loc în această dimineață pe DN2 - E85, în județul Vrancea. Un autocar cu 59 de pasageri s-a răsturnat pe câmp. Șoferul ar fi adormit la volan.

Patru persoane, inclusiv un copil, au fost rănite uşor după ce un autocar cu 59 de pasageri, înmatriculat în Bulgaria, s-a răsturnat pe DN2, în apropierea localităţii Pufeşti, din judeţul Vrancea. Şoferul vehiculului ar fi adormit la volan.

Accident grav, pe DN2 - E85. Un autocar cu 59 de pasageri s-a răsturnat pe câmp
”Prin apel 112, IPJ Vrancea a fost sesizat că, în jurul orei 05.10, pe DN2-E85, în afara localităţii Pufesti, un autocar înmatriculat în Bulgaria a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat pe o parte.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că aspectele sesizate se confirma, fiind vorba despre un autocar cu 59 persoane de naţionalitate bulgară”, a transmis IPJ Vrancea, potrivit News.ro.

Toate persoanele au fost evacuate din autocar, din primele investigaţii fiind înregistrate 4 victime cu răni uşoare, trei adulţi şi un copil.

”Din primele cercetări conducatorul autocarului se pare că a adormit la volan. Acesta a fost testat cu alcool testul, rezultatul fiind negativ”, a precizat IPJ Vrancea.


IVECO eDAILY


CAMION FEST 2024

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.