Un camion cu cărbuni s-a aprins. Dauna uriașă Recomandat

Imagine cu scop strict ilustrativ Imagine cu scop strict ilustrativ

Incendiu violent, aseară, pe A7 – Centura ocolitoare a municipiului Bacău – după ce un TIR încărcat cu saci cu cărbune a luat foc. Pompierii băcăuani au intervenit de urgență cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, încadrate cu 16 pompieri.

Purtător de cuvânt ISU Bacău, Ema Tereș: „În cursul serii trecute, 20 iunie a.c., Garda de Intervenție a Detașamentului de Pompieri Bacău a fost solicitată să intervină pe A7, pe sensul de mers Roman-București, pentru lichidarea unui incendiu produs la un autotren încărcat cu saci de cărbune.

Pentru gestionarea operativă a situației de urgență, la locul indicat s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, încadrate cu 16 pompieri.

În urma recunoașterii, s-a constatat faptul că incendiul se manifesta cu flacără, în interiorul remorcii, pe o suprafață de aproximativ 40% din încărcătura totală.

În urma incendiului, au ars aproximativ opt tone de cărbune.â

Din cercetările efectuate de pompierii militari, cauza probabilă de producere a incendiului este efectul termic-frecare, patinare, alunecare”. 

 


CARAVANA SCANIA 2024

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.