Șofer de camion, gazat în cabină și tâlhărit. I-au furat și radioul Recomandat

Șofer de camion, gazat în cabină și tâlhărit. I-au furat și radioul

Un șofer de camion își petrece noaptea în vehiculul său la o stație de camioane de pe A14, lângă Dresda. Tâlharii îl anesteziază în somn. Abia 13 ore mai târziu se trezește din nou. Apoi vine coșmarul.

Persoane necunoscute au drogat un șofer de camion cu gaz într-o parcare și apoi au furat aproximativ 3.700 de euro din cabină. Șoferul a condus de pe A14 în parcul industrial Nossen până la stația de camioane Maxi, a declarat un purtător de cuvânt al poliției pentru t-online. Jaful a avut loc în noaptea de luni spre marți.

Potrivit constatărilor anterioare, făptașii au direcționat un gaz narcotic în cabină printr-o fereastră ușor deschisă, în timp ce șoferul în vârstă de 43 de ani dormea. Aproximativ 13 ore mai târziu, bărbatul s-a trezit și a observat că ușa pasagerului a fost deschisă cu forța. Apoi a alertat poliția.

Pe lângă bani, hoții au furat mai multe carduri de combustibil. Făptașii au scos chiar și un radio din cabină. Pagubele materiale cauzate sunt estimate la aproximativ 1.500 de euro.


IVECO eDAILY


CAMION FEST 2024

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.