Accident între un camion şi un autocar cu 57 de ucraineni în Constanța Recomandat

Accident între un camion şi un autocar cu 57 de ucraineni în Constanța

Autorităţile din Constanţa au activat Planul Roşu de intervenţie, în noaptea de duminică spre luni, după un accident între un TIR şi un autocar cu 57 de cetăţeni ucraineni, dintre care 42 minori.

În urma evenimentului, patru persoane au fost transportate la spital. Pompierii au fost chemați să intervină în noaptea de duminică spre luni, la un accident rutier produs între un TIR şi un autocar cu peste 50 călători, între localităţile Tariverde şi Baia, la trecerea cu calea ferată, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri şi de prim-ajutor. La ora 03:28 a fost activat Planul Rosu de Intervenţie.

„În autocar se află 57 persoane cetăţenie ucraineană - 42 minori şi 15 adulti. Dintre acestea, 15 persoane (2 adulti şi 13 copii) au nevoie de îngrijiri medicale (pe Cod Verde). Traficul este blocaţ pe ambele sensuri de mers”, au transmis reprezentanţii ISU Dobrogea. La spital au fost transportate patru persoane - doi adulţi şi doi copii. La ora 5:45 a fost dezactivat Planul Roşu.


CAMION FEST 2024


CARAVANA SCANIA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.