Cozi de kilometri la Vama Giurgiu. Se așteaptă câte cinci ore Recomandat

Cozi de kilometri la Vama Giurgiu. Se așteaptă câte cinci ore

Camioanele care aşteaptă ieşirea din România prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, formează, miercuri, cozi de aproximativ şapte kilometri pe prima bandă de mers a DN 5 Bucureşti- Giurgiu, iar timpul de aşteptare pentru controlul de frontieră este de cinci ore, relatează Agerpres.


„La PTF Giurgiu, pe sensul de ieşire din ţară, la automarfare, timpul de aşteptare este ridicat. Această situaţie este determinată de prezenţa unui număr mare de mijloace de transport marfă la controlul de frontieră, deoarece autoritatea de sănătate publică bulgară efectuează verificări suplimentare în contextul pandemiei produse de virusul Covid-19 şi asfaltării, în partea română, la intrarea în municipiul Giurgiu, pe o lungime de aproximativ doi kilometri a DN 5 Bucureşti – Giurgiu. Într-o zi obişnuită se prezintă la ieşirea din România prin PTF Giurgiu aproximativ patru sute de camioane, în ultimele 24 de ore numărul acestora nu a crescut, dar din cauza asfaltărilor şi a condiţiilor suplimentare din cauza COVID-19 s-a putut efectua controlul la frontieră pentru un număr de 250 de camioane, restul au rămas în aşteptare”, a declarat miercuri, presei, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Alina Cocoru.

Potrivit site-ului Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare la ieşirea din România prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, pe timpul nopţii de marţi spre miercuri a fost de 360 de minute, iar acum a ajuns la 300 de minute, iar la intrarea în România timpul de aşteptare pentru camioane este de 40 de minute.

Pentru autoturisme timpul de aşteptare atât la intrarea cât şi la ieşirea din ţară este de zece minute.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.