București. Camioanele nu vor mai putea parca pe Bulevardul Timișoara Recomandat

București. Camioanele nu vor mai putea parca pe Bulevardul Timișoara

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu a anunțat că autocamioanele nu vor mai putea să parcheze pe Bulevardul Timișoara din București.

„După doi ani de discuții și formale și informale cu diferite autorități ale statului, în care am așteptat să mute vama din Sectorul 6, pentru că o vamă nu are ce căuta în oraș, mi-a ajuns!

Nu mută vama, bine, dar tirurile acolo nu vor mai parca! Este un bulevard circulat de pe care au dispărut în ultimii 10 ani semnele cu oprirea interzisă.

Am dispus ADPDU Sector 6 să le remonteze și Poliției Locale să amendeze transportatorii care confundă #Sectorul6 cu o parcare de tiruri.

Anul trecut am luat Prelungirea Timișoara de la PMB pentru a o administra noi, Primăria Sectorului 6. Am dispus realizarea unui studiu de fezabilitate pentru a o reface cu trotuare, piste de biciclete, tramvai și tramă stradală.

Când va fi gata? Posibil anul viitor, in funcție de buget, cel mai târziu în primăvara anului 2025. A durat destul de mult până am luat-o de la PMB. Aici Compania de Drumuri va face primul radial, peste centura București. Ideea este să fie gata cam în același timp. Mă ocup.

Până atunci, adio tiruri, urmează mici reparații, plombări și curățenie!

Stimați soferi, aveți vamă și la Ciorogârla, înainte să intrați în București!”, a scris Ciucu, pe Facebook.


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA


ETC IVECO GALATI

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.