ALBUM FOTO: Tânărul șofer profesionist găsit mort în cabina camionului, plâns de prieteni Recomandat

ALBUM FOTO: Tânărul șofer profesionist găsit mort în cabina camionului, plâns de prieteni

Alex Nițu, un tânăr șofer profesionist, în vârstă de numai 25 de ani, și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic, chiar în cabina camionului pe care îl conducea.

El a fost descoperit fără suflare într-o parcare din Râmnicu Sărat, miercuri, 15 septembrie 2021. Acum prietenii și toți cei dragi sunt șocați de vestea decesului lui Alex.

Tânărul nu era cunoscut cu afecțiuni medicale.

Pe corpul său nu au fost găsite de urme de violență. Cauza morții lui a fost stabilită în urma necropsiei: infarct miocardic. Alex a împlinit 25 de ani pe 11 septembrie 2021.

Miercuri după amiază, tânărul abia venise dintr-o cursă și parcase pe o stradă din municipiu, în apropiere de Șoseaua Puiești. Cineva a observat că șoferul, care era în cabina camionului, este inert și nu mai răspunde.

Patronul societății de transport la care tânărul lucra a fost cel care a sunat la 112 și le-a spus oamenilor legii că angajatul său este în cabină, cu capul în jos și nu mai reacționează.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție, dar și echipaje SMURD care l-au resuscitat pe tânăr, însă acesta nu și-a mai revenit, fiind declarat decesul.

Prietenii și familia sunt șocați de vestea primită, iar pagina de pe o rețea de socializare a lui Alex a devenit un adevărat loc de reculegere pentru cei care l-au iubit. Zeci de mesaje, fotografii și filmări au fost postate în amintirea tânărului.

Cu toții regretă moartea bărbatului de 25 de ani care a plecat dintre noi atât de fulgerător din motive încă neștiute.

”Știu că nu este bine să pui la îndoială hotărârile celui de sus… Că Dumnezeu este cel care știe cel mai bine cât ne este dat să ducem, când ne sosește ceasul… Tot la fel de bine știu că, nu este drept!!!! De ce, Doamne, de ce ai fost atât de crud? Un suflet curat, un munte de voie bună, o speranță… care s-a stins când abia începea să se bucure de viață… Am doar amintiri frumoase cu tine, pe care o sa le povestesc cu drag tuturor!!! Drumul tău s-a frânt, acum ești un înger, care de sus vei veghea asupra noastră. Zbor lin spre înaltul cerului, suflet frumos! Adio, drag prieten… De acum, vei trăi veșnic în amintirea noastră! Vom vorbi cu tine în gândurile și în rugile noastre către ceruri”, a scris un prieten de-al tânărului.

Avea planuri de nuntă

Una dintre persoanele care suferă enorm după moartea tânărului de 25 de ani e chiar iubita lui, cea care acum a rămas singură și care va trebui să învețe să trăiască fără partenerul ei cu care avea o mulțime de planuri.

Ea a scris un mesaj plin de durere pe Facebook unde spunea că aveau planuri de nuntă, se gândeau la cum va arăta evenimentul lor, însă acum tot ce a mai rămas vor fi pregătirile de înmormântare ale băiatului de 25 de ani.

Fata e devastată de dor și nu-i vine să creadă că Alex, șoferul profesionist care pleca des în curse în străinătate, a plecat și de data aceasta, însă nu se va mai întoarce niciodată.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.