VIDEO Pasajul Domnești se deschide azi după 14 ani de amânări Recomandat

VIDEO Pasajul Domnești se deschide azi după 14 ani de amânări

Circulația pe pasajul Domnești se deschide astăzi la ora 12.00, a anunțat vineri Cristian Pistol, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Comisia de recepție a finalizat verificările și acum se întocmesc ultimele documentele necesare deschiderii traficului rutier”, a menționat șeful CNAIR.

Potrivit lui, sensul giratoriu suspendat de la Domnești va contribui la eliminarea aglomerației rutiere care se formează acum în această zonă din cauza intersectării la nivel a Centurii Capitalei.
„Este cel de-al doilea proiect finalizat, în ultimile 12 luni, care are ca scop descongestionarea traficului de pe Centura București, după cel de la Mogoșoaia. Anul viitor trebuie să fie finalizate lucrările și la celelalte două pasaje de la Oltenița și Berceni, astfel încât traficul pe centura actuală a capitalei să se desfășoare decent până la finalizarea integrală a A0”, a declarat anterior Cristian Pisol.

Acesta le-a mulțumit companiilor Tracon și Vertatel care au preluat lucrările și au reușit sa le finalizeze. „Fară aceste două companii nu am fi putut vorbi astăzi despre deschiderea circulației pe Pasajul Domnești”, a menționat Cristian Pistol.

Deschiderea circulației pe pasajul suprateran de la Domnești va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, a anunțat încă de luni ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu.

Așadar, Pasajul Domnești va fi dat în trafic mai devreme de 15 noiembrie, termen anunțat de secretarul de stat în Transporturi, Irinel Ionel Scrioșteanu.CAMION FEST OCTOMBRIE 2022


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.