VIDEO. Nodul Rutier Sebeș, conexiunea dintre autostrada Sebeș Turda și A1 se deschide complet la finalul lunii iulie Recomandat

VIDEO. Nodul Rutier Sebeș, conexiunea dintre autostrada Sebeș Turda și A1 se deschide complet la finalul lunii iulie

La finalul lunii iulie, Nodul Rutier Sebeș se va deschide integral traficului rutier urmând să fie finalizate bretelele mari, 3 și 4, care fac legătura cu autostrada A1, pe relația Sibiu – Turda, respectiv Turda – Sibiu.

Reamintim faptul că în data de 15 iulie au fost dechise traficului bretelele 1 și 2, cele dinspre Deva, fapt care a fluidizat mult traficul în Nodul Rutier Sebeș.

 Astăzi, în Nodul Rutier Sebeș se făceau probe de încărcare la pasajul rutier de la bretelele 3 și 4 care supratraversează DN1 printre sensurile giratorii existente la Lancrăm. Mai multe camioane încărcate cu balast erau mutate pe fiecare deschidere pentru a verifica rezistența pasajului rutier.

Tot astăzi, la Alba Iulia Nord, se lucra la rosturi, la pasajul rutier peste calea ferată, pe sensul de mers Sebeș – Turda. Nodul Rutier Alba Iulia Nord, ar urma să fie dat complet în trafic la finalul lunii august potrivit surselor ziarulunirea.ro. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.